Advisor Management Software

Integrerade säkerhetslösningar

 

Advisor Management gör det möjligt att integrera inbrottslarm, passer,
videoövervakning och brandlarm i en gemensam plattform.

  Med Advisor Management samlar du ihop alla dina säkerhetslösningar i ett stilrent användargränssnitt som håller reda på alla detaljer och samtidigt kännetecknas av sin användarvänlighet. Den erbjuder
  avancerade funktioner för integrering av inbrottslarm, passersystem, videoövervakning och brandlarm. Med en integrerad lösning får operatören en tydlig överblick och kontroll över de olika funktionerna.

  En smart väg till enkel integration
  Med Advisor Management får den säkerhetsansvarige hela bilden, och kan hantera eventuella incidenter. När ett larm eller annan händelse aktiveras, visas denna direkt. Samtidigt elimineras risken att fel uppstår när det bara finns en databas för alla funktioner med relaterade incidenter och bara en plats där passerbehörigheter förändras.

  Funktioner

  1. Ett intuitivt grafisk gränssnitt med översiktsritningar
  2. Använder ett gränssnitt för flera uppgifter:
   • Integrerar passer, videoövervakning, inbrottslarm och brandlarm
   • Konsekvent sätt att definiera och hantera åtkomsträttigheter, oavsett säkerhetssystemet
   • Kan registrera och följa besökare till området, vilket ger ökad säkerhet och säkerhet för personal, egendom och tillgångar
   • Kräver minimal utbildning
  3. Möjlighet att snabbt skapa rapporter med avancerade funktioner
  4. Kan styra flera geografiskt skilda system och användare
  5. Effektiv hantering av flera system

Produktinformation


 

Om våra produkter

UTC Fire & Securitys starka produktutbud är utformat för att skydda och säkra din verksamhet, ditt hem och din familj via ett fullt spektrum av säkerhetsapplikationer. Våra produkter är branschledande inom innovation och tillförlitlighet. Från inbrottslarms- och brandlarmsdetektorer, från kommersiella kameror och digitala lagrare till avancerade intelligenta nätverk och övervakningssystem, från fristående kort och läsare till passersystem – allt som smidigt arbetar tillsammans – UTC FIre & Security har en produktportfölj som tillfredsställer alla dina säkerhetsbehov.