Produkter

 

Brandlarm

  Vi erbjuder ett brett sortiment av brandlarmcentraler och detektorer som täcker alla applikationer från bostäder till avancerade kommersiella och industriella företag.

 • Gå till Brandlarm...

Inbrottslarm

  Våra inbrottslarmslösningar som skyddar bostäder och kommersiella applikationer är anpassade för att möta unika behov. Vår portfölj består av centralapparater, manöverpaneler, knappsatser, trådlösa och trådbundna detektorer, kommunikation, sirener och blixtljus.

 • Gå till Inbrottslarm...

Nyckelhantering

  Vi tillhandahåller elektroniska nyckelhanteringssystem som erbjuder lösningar för fastigheter, fastighetsförvaltning, fordons- och industrisektorerna. Våra tekniker används för att säkert lagra nycklar och hantera viktiga åtkomsträttigheter.

 • Gå till Nyckelhantering...

Passersystem

  Vi erbjuder affärssystem, integrerade system och passersystem för att hantera flera säkerhetssystem, realtidsintelligent videoinnehållsanalys, biometrisk åtkomst, smarta kort och program och besökssystem till kunder inom ett brett utbud av branscher.

 • Gå till Passersystem...
 • Gå till Lenel

Video & Transmission

  Vi erbjuder ett komplett utbud av kommerciella, enterprise, analoga och IP-videoövervakningslösningar som täcker den breda marknadens behov. Vår fulla video- och transmissionsproduktportfölj inluderar analoga, hybrida och IP-lagringslösningar, PTZ, analog och IP-kameror så väl som ett brett spektrum av video, data och transmissionslösningar.

 • Gå till Video...
  Gå till Transmission...

Om våra produkter

UTC Fire & Securitys starka produktutbud är utformat för att skydda och säkra din verksamhet, ditt hem och din familj via ett fullt spektrum av säkerhetsapplikationer. Våra produkter är branschledande inom innovation och tillförlitlighet. Från inbrottslarms- och brandlarmsdetektorer, från kommersiella kameror och digitala lagrare till avancerade intelligenta nätverk och övervakningssystem, från fristående kort och läsare till passersystem – allt som smidigt arbetar tillsammans – UTC FIre & Security har en produktportfölj som tillfredsställer alla dina säkerhetsbehov.